Βιωσιμότητα

Νοιαζόμαστε για το περιβάλλον!

Η ελάχιστη δυνατή όχληση και η προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, αποτελούν βασικές μας αξίες που διαπερνούν όλες μας τις δραστηριότητες, από την παραγωγή του σταφυλιού, μέχρι την εξαγωγή των προϊόντων μας και από την παροχή υπηρεσιών οινοτουρισμού μέχρι την εκπαίδευση του προσωπικού μας και τις σχέσεις με τους συνεργάτες μας.

Το Οινοποιείο μας στη Νεμέα έχει ήδη ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα. Είναι η δική μας συμβολή στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Επενδύουμε σταθερά σε μοντέρνες εγκαταστάσεις και διαδικασίες, με έμφαση στην υψηλή ενεργειακή απόδοση και οικονομία. Διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο σύστημα καθαρισμού και ασφαλούς διαχείρισης των αποβλήτων της παραγωγής μας.

Συμβιώνουμε αρμονικά και υποστηρίζουμε την κοινωνία!

Στη SEMELI SA δίνουμε έμφαση στην αρμονική συμβίωση και την ανάπτυξη μακροχρόνιων και σταθερών οικονομικών και κοινωνικών δεσμών με κάθε μέλος του κοινωνικού ιστού της ευρύτερης περιοχής της Νεμέας. Οι δράσεις μας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ξεπερνάνε τα όρια της βασικής μας λειτουργίας και υλοποιούνται τακτικά, σε συνεργασία με τοπικούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, τις γειτονικές μας κοινότητες και τις οικογένειες των εργαζομένων μας.

Η εταιρική μας διακυβέρνηση αποσκοπεί στην αριστεία!

Η εταιρική διακυβέρνηση της SEMELI SA χαρακτηρίζεται από στρατηγική σκέψη και μακροπρόθεσμο όραμα για τον κλάδο μας. Υιοθετούμε σύγχρονες διαδικασίες και εταιρικές πρακτικές με έμφαση στην καλλιέργεια πνεύματος καινοτομίας και συνεχούς βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα. Τηρούμε αυστηρά τη νομοθεσία και το κανονιστικό μας πλαίσιο. Δείχνουμε μηδενική ανοχή σε κοινωνικές διακρίσεις και αντικοινωνικές συμπεριφορές. Επιδιώκουμε τη συνεχή ανάπτυξη και ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μας και των συνεργατών μας.