Οι Σουίτες

Στην καρδιά του οινοποιείου και του κτήματος Semeli, αγκαλιασμένες από αμπέλια και κατάφυτες πλαγιές, εννέα γοητευτικές σουίτες προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας στους ταξιδιώτες που αναζητούν ό,τι και οι πραγματικοί λάτρεις του κρασιού: αλήθεια, άποψη και προσωπικότητα.

Σχεδιασμένες με ευαισθησία και στυλ, δημιουργούν μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα γαλήνης και θετικής ενέργειας, ώστε να μπορεί κανείς όχι μόνο να απολαύσει το περιβάλλον της εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, αλλά και να το ζήσει.

Συγχρόνως, έχουν εξασφαλισθεί όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε τα άτομα με ειδικές ανάγκες να μπορούν να απολαύσουν όλες τις υπηρεσίες του κτήματος και να φιλοξενηθούν σε αυτό με άνεση και ασφάλεια.
Οι υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρονται μόνο στο πλαίσιο διοργάνωσης εταιρικών εκδηλώσεων. Πρόκειται για μια προαιρετική επιλογή υψηλού κύρους, η οποία συνδυάζει την πολυτελή διαμονή με τη γαλήνη και την ιδιωτικότητα ενός μοναδικού οινικού προορισμού.

Η κράτηση και ενοικίαση των Semeli Estate Suites αφορά το σύνολο των εννέα σουιτών, ανεξαρτήτως του αριθμού που θα χρησιμοποιηθεί.