Το Κτήμα

Από το 1979, το κτήμα Semeli αποτελεί μια από τις κορυφαίες ελληνικές οινοποιητικές μονάδες και μια από τις σπουδαιότερες αναπτυξιακές επενδύσεις στον τομέα του κρασιού στην Ελλάδα. Με βαθιές ρίζες σε μακραίωνες παραδόσεις και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, δημιουργούμε κρασιά εξαιρετικής ποιότητας, προσφέροντας στους λάτρεις του οίνου άριστη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Το ήπιο μεσογειακό κλίμα και το εξαιρετικό terroir, σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των οινοποιών μας και το αρμονικό ταίριασμα γηγενών και επιλεγμένων διεθνών ποικιλιών, συντελούν στην παραγωγή κρασιών με ιδιαίτερη προσωπικότητα, τα οποία έχουν κερδίσει την αναγνώριση των ειδικών και έχουν κατακτήσει τις καρδιές των φίλων του κρασιού σε όλο τον κόσμο.

Έχοντας χτίσει δυνατό brand name στην ελληνική αγορά, αναζητούμε διαρκώς νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στο διεθνές περιβάλλον. Σήμερα, καθώς το 20% των εσόδων μας προέρχεται από εξαγωγικές δραστηριότητες κυρίως στην Αμερική και την Αγγλία, η αναπτυξιακή μας δυναμική τροφοδοτείται από τρεις βασικούς παράγοντες: την αξιοποίηση του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού, τη συστηματική ενίσχυση των εξαγωγών και την ανάπτυξη μακρόχρονων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.