Ποικιλιακή Σύνθεση: Gewürztraminer
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Αρκαδία Παράγεται και εμφιαλώνεται από τη Σεμέλη Αλκοολικός Βαθμός: 12,6% νοl
Τοποθεσία αμπελώνα: περιοχή Μαντινείας – Single Vineyard Υψόμετρο: 650μ.
Γευστικά χαρακτηριστικά:
Μάτι
Μύτη
Στόμα
Διαδικασία παραγωγή: Συλλογή σταφυλιών και τοποθέτηση σε ψυκτικό θάλαμο, ακολουθεί κρυοεκχύλιση και ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή με ελεγχόμενη θερμοκρασία.
Παλαίωση στο κελάρι: Απολαμβάνεται φρέσκο Παραγωγή: 3.886 φιάλες
Θερμοκραοία σερβψίσματοί: Στους 8-10°C σε ποτήρι μεσαίου όγκου
Αρμονία στο πιάτο: Αγαπά το άρωμα και την οξύτητα στο πιάτο! Απολαύστε το δίπλα σε πιάτα με θαλασσινά και ψάρια ψητά ή μαριναρισμένα, παρασκευές ριζότο ή ζυμαρικών με θαλασσινά, πράσινες σαλάτες εμπλουτισμένες, λευκά κρέατα, πιάτα της Γιαπωνέζικης, Περουβιανής και νέας Ελληνικής κουζίνας με κύριο χαρακτηριστικό την οξύτητα, αλλά και σε παρασκευές τεμπούρα.