Ποικιλιακή Σύνθεση: Gewürztraminer
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Αρκαδία Παράγεται και εμφιαλώνεται από τη Σεμέλη Αλκοολικός Βαθμός: 12,6% νοl
Τοποθεσία αμπελώνα: περιοχή Μαντινείας – Single Vineyard Υψόμετρο: 650μ.

Γευστικά χαρακτηριστικά:

Μάτι

Κρυστάλλινο κιτρινόξανθο χρώμα, με πράσινες αποχρώσεις.

Μύτη

Ελκυστική και σαγηνευτική, με ώριμα λευκόσαρκα φρούτα όπως αχλάδια comise και εξωτικά φρούτα σε ανθώδη φόντο, με τη βιολέτα και το γιασεμί να κάνουν έντονα την εμφάνισή τους.

Στόμα

Σφριγηλό, όμορφα δομημένο με την οξύτητα να εκφράζεται ευχάριστα μέσα από την παρουσία των εσπεριδοειδών αρωμάτων και να οδηγεί τον ουρανίσκο σε μια ευχάριστη λιπαρή αίσθηση, η οποία ολοκληρώνεται με μακρά αρωματική επίγευση που σε κάνει να ξαναγεμίζεις αναπόφευκτα το ποτήρι.

Διαδικασία παραγωγή: Συλλογή σταφυλιών και τοποθέτηση σε ψυκτικό θάλαμο, ακολουθεί κρυοεκχύλιση και ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή με ελεγχόμενη θερμοκρασία.
Παλαίωση στο κελάρι: Απολαμβάνεται φρέσκο Παραγωγή: 3.886 φιάλες
Θερμοκραοία σερβψίσματοί: Στους 8-10°C σε ποτήρι μεσαίου όγκου
Αρμονία στο πιάτο: Αγαπά το άρωμα και την οξύτητα στο πιάτο! Απολαύστε το δίπλα σε πιάτα με θαλασσινά και ψάρια ψητά ή μαριναρισμένα, παρασκευές ριζότο ή ζυμαρικών με θαλασσινά, πράσινες σαλάτες εμπλουτισμένες, λευκά κρέατα, πιάτα της Γιαπωνέζικης, Περουβιανής και νέας Ελληνικής κουζίνας με κύριο χαρακτηριστικό την οξύτητα, αλλά και σε παρασκευές τεμπούρα.

Download