Ποικιλιακή Σύνθεση: Μαλαγουζιά (75%), Chardonnay (25%)
Αλκοολικός Βαθμός: 12,5% vol.
Τοποθεσία αμπελώνα: Ορεινή Κορινθία και ημιορεινή Τριφυλία
Υψόμετρο : 800μ. και 400μ. αντιστοίχως
Γευστικά χαρακτηριστικά:
Μάτι
Μύτη
πράσινη πιπεριά και φρέσκα αρωματικά βότανα.
Στόμα
ντυμένης με λιπαρές νότες στον ουρανίσκο. Επίγευση με αρώματα λεμονόχορτου και πικάντικα στοιχεία.
Διαδικασία παραγωγής: Κλασική λευκή οινοποίηση με κρυοεκχύλιση.
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 8-12°C σε ποτήρι μεσαίου όγκου.
Παλαίωση στο κελάρι: Απολαμβάνεται νέο.
Αρμονία στο πιάτο: Ιδανικό για sashimi, θαλασσινά και ψάρια μαριναρισμένα ή ψητά, πουλερικά σχάρας, ψαρονέφρι με κάρυ, κουνέλι τηγανητό, ζυμαρικά με θαλασσινά, ριζότο με σπαράγγια, πιπεριές ψητές, πράσινες σαλάτες.