Ποικιλιακή Σύνθεση: Μοσχοφίλερο (80%), Sauvignon Blanc (20%)
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη: Πελοπόννησος
Αλκοολικός Βαθμός: 12% vol.
Περιοχές: Ορεινή Μαντινεία και ορεινή Αιγιαλεία
Υψόμετρο: 650μ. και 850μ. αντιστοίχως

Γευστικά χαρακτηριστικά:

Μάτι

Κρυστάλλινο αχυρόξανθο.

Μύτη

Εντυπωσιακά αρώματα τριαντάφυλλου, λεμονανθών, άγουρων εσπεριδοειδών
και εξωτικών φρούτων μεγάλης διάρκειας.

Στόμα

Έντονα φρουτώδες με δροσερή οξύτητα
που πλαισιώνεται από εξωτικά αρώματα
στον ουρανίσκο και το τελείωμα.

Διαδικασία παραγωγής: Κλασική λευκή οινοποίηση με κρυοεκχύλιση.
Παλαίωση στο κελάρι: Απολαμβάνεται νέο,
Θερμοκρασία σερβιρίσματος:8-10°C σε ποτήρι μεσαίου όγκου
Αρμονία στο πιάτο: Συνοδεύει πλήθος γεύσεων με έμφαση στα ορεκτικά, άπαχα ψητά, τηγανιτά ή μαριναρισμένα ψάρια, μαλάκια, οστρακοειδή, ζυμαρικά με θαλασσινά ή πράσινα κηπευτικά, κοτόπουλο σχάρας, πράσινες σαλάτες, φρέσκα μαλακά τυριά.

Download