Ποικιλιακή Σύνθεση: Μοσχοφίλερο (80%), Sauvignon Blanc (20%)
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη: Πελοπόννησος
Αλκοολικός Βαθμός: 12% vol.
Περιοχές: Ορεινή Μαντινεία και ορεινή Αιγιαλεία
Υψόμετρο: 650μ. και 850μ. αντιστοίχως
Γευστικά χαρακτηριστικά:
Μάτι
Μύτη
και εξωτικών φρούτων μεγάλης διάρκειας.
Στόμα
που πλαισιώνεται από εξωτικά αρώματα
στον ουρανίσκο και το τελείωμα.
Διαδικασία παραγωγής: Κλασική λευκή οινοποίηση με κρυοεκχύλιση.
Παλαίωση στο κελάρι: Απολαμβάνεται νέο,
Θερμοκρασία σερβιρίσματος:8-10°C σε ποτήρι μεσαίου όγκου
Αρμονία στο πιάτο: Συνοδεύει πλήθος γεύσεων με έμφαση στα ορεκτικά, άπαχα ψητά, τηγανιτά ή μαριναρισμένα ψάρια, μαλάκια, οστρακοειδή, ζυμαρικά με θαλασσινά ή πράσινα κηπευτικά, κοτόπουλο σχάρας, πράσινες σαλάτες, φρέσκα μαλακά τυριά.