Ποικιλιακή Σύνθεση: Cabernet Sauvignon (90%), Merlot (10%)
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη
Αλκοολικός Βαθμός: 13% vol.
Τοποθεσία αμπελώνα: Πλαγιές Πεντελικού Αττικής
Υψόμετρο: 450μ.

Γευστικά χαρακτηριστικά:

Μάτι

Πυκνό ρουμπινί με μωβ ανταύγειες.

Μύτη

Πληθωρική μύτη που εκφράζεται μέσα από συμπυκνωμένα αρώματα
ώριμων κόκκινων φρούτων του δάσους, ξηρών δαμάσκηνων βουτηγμένων σε σοκολάτα, βανίλιας, κέδρου, μελανιού, ταμπάκο και δέρματος.

Στόμα

Γεύση πυκνή και γενναιόδωρη, άψογα δομημένη, με ρωμαλέες τανίνες,
πλούσιο αρωματικό μπουκέτο και επίμονη επίγευση.

Διαδικασία παραγωγής: Κλασική ερυθρή οινοποίηση, με ωρίμανση για 20 μήνες σε καινούργια δρύινα γαλλικά βαρέλια και στη συνέχεια παραμονή και παλαίωση στη φιάλη για 18 μήνες.
Θερμοκρασία Σερβιρίσματος: 15-16°C σε ποτήρι τύπου Bordeaux.
Παλαίωση στο κελάρι: max 10 χρόνια.
Αρμονία στο πιάτο: Ζουμερά κόκκινα κρεατικά, τριχωτό και φτερωτό κυνήγι, γουρουνόπουλο με δαμάσκηνα, ώριμα ζαμπόν, καπνιστά τυριά.

Download