Ποικιλιακή Σύνθεση: Μοσχοφίλερο από τη Μαντινεία και Ροδίτης από την Ορεινή Αιγιαλεία.
Αλκοολικός Βαθμός: 12% νοl.

Γευστικά χαρακτηριστικά:

Μάτι

Απαλό κριτρινόλευκο, σχεδόν διαφανές χρώμα με πράσινες ανταύγειες.

Μύτη

Λεπτά αρώματα ροδοπετάλων, λεμονανθών και εσπεριδοειδών.

Στόμα

Φρουτώδες με δροσιστική αίσθηση στο στόμα, ισορροπημένη οξύτητα και διακριτική επίγευση.

Αρμονία στο πιάτο:Συνοδεύει σχεδόν όλα τα πιάτα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, θαλασσινά και ζυμαρικά. Προτείνεται και ως απεριτίφ με συνοδεία φρούτων
Θερμοκραοία σερβψίσματοί: Στους 8-10°C

Download